Grillezés magas szinten
A Kamado Joe Classic kerámia grill alapvető felépítése egyszerű: a hőálló kerámia test, a grillrács, egy fedél és a kocsi nagyjából a Kamado Joe Classic alkotóelemei. Kamado Joe ClassicA piros kerámia test számos előnyt kínál: például bármilyen hőmérsékleten megtartja a füst ízét és a nedvességet. A belső hőmérséklet 107 és 399 Celsius-fok között alakul, a fedélbe épített hőmérő a belső hőmérséklet irányértékét mutatja. Még ha a Kamado Joe Classic-nak időbe is telik, mire eléri a megfelelő hőmérsékletet, az eredmény végül annál jobb lesz az Ön számára.
Az optimális hő- és füsteloszlást a léghuzat biztosítja, amely könnyen beállítható az alsó részen lévő befúvó levegővel és a fedélen lévő szeleppel. A vastag falú kerámia grill Kamado Joe Classic ezután a hús-, hal- és zöldségételeknek jellegzetes aromát biztosít, amelyet speciális grillrácsok, fűszerek és BBQ-mártások használatával tovább fokozhat.
Az Ön lehetőségei a Kamado Joe Classic kerámia grillel
A Kamado Joe Classic kerámia grill lehetővé teszi, hogy a rugalmas Divide & Conquer sütési rendszernek köszönhetően sokféle ételt készíthessen. A kerámiagrill két különböző szinten félköríves grillráccsal rendelkezik, amely alternatív grillfelületekkel is kiegészíthető vagy kicserélhető. Választhat például szappankő felület, öntöttvas grilllap vagy lézervágott rozsdamentes acél felület között.
A Kamado Joe Classic grillsütő különböző magasságú grillezési szintjei lehetővé teszik, hogy különböző hőmérsékleteket használhasson ki, így egyszerre különböző ételek készíthetők el. Vannak más tartozékok is, mint például a Kamado Joe JoeTissery. Ez a praktikus forgó nyárs alkalmas a Kamado Joe Classic kerámia grillhez, amely egy beépített motorral működik. Ajánljuk a hasznos fedelet is, amely megvédi a grillt az időjárás viszontagságaitól.