Grillezés magas szinten
A Kamado Joe Classic kerámia grill alapszerkezete egyszerű: A hőálló kerámia test, a rács, a fedél és a kocsi nagyjából a Kamado Joe Classic alkotóelemei. A vörös kerámia test különféle előnyöket kínál. Például bármilyen hőmérsékleten elfogja a füstös ízt és a nedvességet.
Belül 107°C és 399°C közötti hőmérséklet alakul ki, és a fedőbe beépített hőmérő a belső hőmérséklet irányértékét mutatja. Még ha a Kamado Joe Classic időt is igényel a megfelelő hőmérséklet eléréséig, az eredmény a végén még jobb lesz.
A légmennyiség biztosítja az optimális hő- és füsteloszlást, amelyet az alsó rész bejutó levegőjén és a fedél szelepein keresztül könnyen lehet beállítani. A vastag falú kerámia grill Kamado Joe Classic ezután megkülönböztetett aromát biztosít hús-, hal- és zöldségételeihez, amelyet tovább fejleszthet speciális rostélyrácsok, fűszerek és BBQ szószok felhasználásával.
- Kerámia grill, amely magas szintű követelményeket támaszt a kivitelezés és az innováció terén
- vastag falú, hőálló test - elfogja a füst ízét és nedvességét bármilyen hőmérsékleten
- a rugós csuklónak köszönhetően könnyen nyitható fedél
- Nagy pörkölési és grillezési terület 304 rozsdamentes acélból
- A grillterületen 10-12 filé vagy csirkemell grillezhető
- nagy teherbírású öntöttvas kocsival van felszerelve
- Felső szellőzőnyílás a légáramlás pontos szabályozásához
- szabadalmaztatott hamu elszívás elölről az erőfeszítés nélküli és foltos hamuürítés érdekében
- beépített fedő hőmérő
- összecsukható oldalpolcok
- Hőmérsékleti tartomány: 107 - 399 °C
- Grillezési terület: Ø 46 cm / kb. 1600 cm²
- Méretek: H122 / W118 / D71 cm
- Súly: 85 kg