Létezik egy titkos recept a tökéletes steak elkészítéséhez? Valószínűleg nem?
Egy fűszer, mely ugyanolyan értékes, mint a steak. A kiváló minőségű hús különleges fűszereket érdemel, és pontosan ezt kínáljuk Önnek rendkívüli steakborsunkkal.
A világ minden tájáról származó kis, kézműves cégek ritka és finom fűszereit és borsait kiváló minőségű fűszerkeverékké dolgozzuk fel.
Steakborsokhoz csak a kisipari/kézműves vállalkozások és szövetkezetek legfinomabb összetevőit használjuk fel a világ minden tájáról. A Wayanad-hegyvidékről (India) származó zöld Malabar hegyi bors, a Kambotscha-ból származó fehér kámforbors, a brazíliai rózsaszín bors (Schinusbeere) és az indonéziai Kubeben-bors kiegyensúlyozott és összetett fűszerezést ad a steaknek, de nem nyomja el annak kiváló ízét.
Összetevők: bors 45% (fekete bors, zöld Malabar bors, fehér kámfor bors, Kubeben bors), só (rózsaszín szikla só), nádcukor, rózsaszín bors (Schinus Terebinthifolius)