Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

Fireplace ISOLA Stahl - kályha henger forma

Cikkszám: 
K6750

Tartós meleg és teljes kényelem: A 6 kW-os Isola állandó kandallókályha a Fireplace cégtől akár 108 m³ térfogatú helyiséget is felfűt, és minden figyelmet magára vonz. Fekete acélburkolatával a kályha különösen modern és elegáns megjelenésű, és kerek formájának köszönhetően tökéletesen és feltűnésmentesen illeszkedik számos helyiség koncepciójába.

Egyszerű
Bal pánt - jobbra
Várható érkezése (nap)-:
2024.12.19
Kémény csatlakozás:
150 mm
Kategória:
Henger alakú
Szín:
Névleges teljesitmény:
6 kW
Fűtési teljesítmény tartomány:
min 3 – 6,5 kW max
Fűthető légtér:
min 75 – 108 m3 max
Égési levegő csatlakozás:
100 mm
Magasság:
1 215 mm
Szélesség:
490 mm
Mélység / vastagság:
490 mm
Tűzelőanyag:
Ajánlott keményfa ≤20% nedvességtartalommal
Kémény csatlakozás helye:
Fent - Hátul
Égési levegő csatlakozás helye:
Készülék hátoldalán
519 000 Ft / db
Részletek

Az öntöttvasból készült, mély tűzrakó rácsos vályúnak köszönhetően nagyobb mennyiségű tüzelőanyagot tölthet bele, így az Isola akár 12 órán keresztül is üzemben maradhat egyhuzamban. Az automatikus teljesítményszabályozás egyenletes hőleadást biztosít. A nagyméretű, beépített üvegöblítéssel ellátott kilátóablakból szintén lenyűgöző kilátás nyílik a lángokra.

 

Az Isola állandó tűzhely különleges jellemzői:

 

- Állandó tüzelésű kályha automatikus levegőszabályozással.
Az Isola öntöttvasból készült vályú alakú tűztérpadlóval rendelkezik, így különösen nagy mennyiségű tüzelőanyag helyezhető rá. Ha a kályhát barnaszénbrikettel üzemelteti, az Isola akár 12 órán keresztül is képes önállóan üzemelni. Az automatikus légszabályozásnak köszönhetően az éjszakai fűtés sem okoz gondot.

- Automatikus kimeneti vezérlés
Egy rejtett szabályozóval beállíthatja, hogy egyrészt fával vagy barnaszénnel fűt-e, másrészt pedig, hogy milyen fűtési teljesítményt szeretne. Az Isola maga gondoskodik az optimális levegőellátás beállításáról - Önnek csak annyi a dolga, hogy pihenjen és élvezze a meleget.

 

-Nemes design
A kályha acélfekete színű, és elegáns ajtókilincs finomítja. A kerek forma és a nagyméretű ablak nagyon modern megjelenésűvé teszi, és tökéletesen és feltűnésmentesen illeszkedik számos szobakoncepcióba.

- Automatikus ajtózár
Az összes Fireplace kályha 1-es típusú kivitelben készül, ami azt jelenti, hogy önzáró ajtóval rendelkezik. Az Isola itt még egy lépéssel tovább megy: az égéstér ajtaja automatikusan záródik egy kattanómechanizmus segítségével, ami extra biztonságot nyújt. Az égéstér ajtaja többpontos zárrendszerrel is fel van szerelve, amely további biztonságot nyújt a nagyméretű ajtók esetében.

Adatok
Brand:
Fireplace
Termékcsalád:
kandallókályha
Hatásfok:
80 %
Tűztér anyaga:
Kerámia
Termék anyaga:
Lemez
Füstgáz hőmérséklete :
372 ℃
Tömeg:
130 kg/db
Fireplace  ISOLA Stahl - kályha henger forma
Fireplace ISOLA Stahl - kályha henger forma
519 000 Ft / db