Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

Haas + Sohn ARUBA easy fatüzelésű kályha

Cikkszám: 
0422017000000

Az Aruba easy igazi szemet gyönyörködtető. A mindössze 36,5 cm-es mélységével különösen karcsú, így ideálisan illeszkedik kisebb helyiségekbe is. A 6 kW névleges teljesítmény és a 80 %-os hatásfok kellemes meleget biztosít az egész helyiségben.

Egyszerű
Bal pánt - jobbra
Várható érkezése (nap)-:
2024.10.23
Kémény csatlakozás:
150 mm
Kategória:
légfűtéses
Burkolat-:
homokkő
Szín:
Névleges teljesitmény:
6 kW
Magasság:
1 030 mm
Szélesség:
701 mm
Mélység / vastagság:
365 mm
Tűzelőanyag:
Ajánlott keményfa ≤20% nedvességtartalommal
Részletek

A zsírkő vagy homokkő készült boltív a kályha modern és lineáris kialakításának azt a bizonyos "valamit" kölcsönöz, ugyanakkor otthonosságot és exkluzivitást sugároz. Egy másik fénypont az opcionális fatároló rekesz, amelyet a kályha oldalára rögzíthet. Elegendő helyet kínál egy nagyobb tűzifa-készlet számára. A lángok romantikus játékát a nagy kilátóablakon keresztül figyelheti.

De a kályha nemcsak kívülről, hanem belülről is pezseg az innovációtól és a modernitástól. Számos különleges extra teszi az Aruba easy-t igazi high-tech készülékké.

* Easy Control levegőszabályozás

Egyetlen karral kényelmesen szabályozhatja az elsődleges, a másodlagos és a fúvókás levegőt. Az eredmény tiszta égés, amely fűtési költségeket takarít meg.

* Friss levegő csatlakozó

Az égéshez az értékes nappali levegő helyett elsősorban külső levegőt használnak. Ez biztosítja a biztonságos és problémamentes működést és a tiszta égést. Ideális alacsony energiafogyasztású házakhoz vagy nagyon szűk helyiségekhez.

* Zárható táplevegő-csatlakozás

Amikor nem fűt, és a kályha ezért áll, a táplevegő-csatlakozás elzárható. Ez megakadályozza, hogy a szoba meleg levegője a kéményen keresztül távozzon.

Adatok
Brand:
Haas + Sohn
Termékcsalád:
kandallókályha
Hatásfok:
80 %
Fahasáb max. hossza:
33 cm
Tömeg:
168 kg/db