Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

Haas + Sohn WEIN II easy fatűzelésű kályha

Cikkszám: 
0335115110000

A Haas+Sohn 6 kW-os Wien II easy 351.15 fatüzelésű kályhája három kilátópanelével panorámaképet nyújt a tűzre.

Három oldalas
Bal pánt - jobbra
Várható érkezése (nap)-:
2024.10.23
Kémény csatlakozás:
150 mm
Kategória:
légfűtéses
Burkolat-:
lemez
Szín:
Névleges teljesitmény:
6 kW
Magasság:
1 275 mm
Szélesség:
482 mm
Mélység / vastagság:
380 mm
Tűzelőanyag:
Ajánlott keményfa ≤20% nedvességtartalommal
Részletek

A modern fatüzelésű kályha emellett fekete acélból készült, egyenes vonalú kialakításával is meggyőző. A léghűtéses ajtókilincs, a nyitott fa rekesz az alapterületen és a modern Easy-Control légszabályozás magas szintű üzemeltetési kényelmet biztosít. Amikor a kályha nincs használatban, az Easy-Control légszabályozóval elzárhatja a külső levegőellátás csövét, és így megakadályozhatja, hogy a meleg szobai levegő feleslegesen távozzon a légcsövön keresztül.
A Wien II easy 351.15 égéstér ajtaja tömör öntöttvasból készült. Az égéstér kerámia tűzkővel van kibélelve, és hatékony égést tesz lehetővé, gyönyörű lángképzéssel. Az égésmaradványokat a kivehető hamutálon keresztül tisztán és kényelmesen ártalmatlaníthatja.

*Easy-Control levegőszabályozás
Az Easy-Control légszabályozással kényelmesen, egyetlen karral szabályozhatja az égési levegőt: a felfűtési és az égési fázisban egy ujjmozdulattal beállíthatja a mindenkori optimális levegőellátást.

* Léghűtéses ajtókilincs
Mivel a környezeti levegő állandóan az égéstér ajtajának fogantyúján keresztül áramlik, csökken az égési sérülések kockázata, ami növeli a kényelmet a mindennapi használat során.

* Nyitott fa rekesz
A Wien II easy 351.15 tüzelőberendezés égéstere alatt egy nyitott fatároló található. Itt könnyen elérhető helyen tárolhatja tűzifa készleteit. Ha kívánja, a fafülkét vízszintesen is feloszthatja egy opcionálisan rendelhető polccal.

* A táplevegő-csatlakozás lezárható, ha a kályha nincs használatban.
Amint a kályha már nem ég, teljesen elzárhatja a külső levegőellátást. A meleg szobai levegő így nem távozik a befúvócsövön keresztül, és a helyiség hosszabb ideig fűtött marad.

 

Adatok
Brand:
Haas + Sohn
Termékcsalád:
kandallókályha
Hatásfok:
80 %
Fahasáb max. hossza:
33 cm
Tömeg:
139 kg/db