Összetevők: barna cukor, tengeri só, gyümölcsvelő (meggy, málna, maltodextrin), fűszerpaprika, színes bors mix (fekete, zöld és piros bors), vöröshagyma, szegfűbors, céklapor, fokhagyma, koriandermag, gyömbér, rozmaring
Nem tartalmaz glutént, tartósítószert és ízfokozót.
Tipp: A sütés vége előtt 30 perccel, vagy Pulled Pork készítésénél a tépés után egy ismételt, vékony fűszer réteggel tovább erősíthető a gyümölcsös jelleg. Csípősségmentes, így a család összes tagja nyugodtan fogyaszthatja.
A JD’s BBQ egy 2018-ban életre hívott márka, amely a BBQ iránti rajongás, elhivatottság és végeláthatatlan tanulni akarás eredménye. A BBQ-hoz fűződő fanatizmus és a 30 éve fűszerekkel foglalkozó családi vállalkozás hozta az ötletet, hogy megpróbáljunk prémium összetevőkből álló minőségi BBQ keverékeket, rubokat alkotni.
100%-ban magyar, I. osztályú, Szeged környéki pirospaprika, Brazil és vietnámi fekete- , zöld- illetve rózsabors keveréke és a többi prémium alapanyag garantálja a maximális minőséget. Keverékeinkhez nem használunk ízfokozót, tartósítószert, csomósodás gátló adalékot és semmilyen más adalékanyagot sem.
A szóródobozok UV szűrősek, így a fűszer-keverékek hosszabb (akár több hónapos) közvetlen fénynek és UV sugárzásnak is ellenállnak, napfény hatására sem fakulnak ki. A fényvédős, papírhatású csomagolás aromazáró, és simító zárral ellátott, mely ugyancsak védi a fűszereket.
A keverékek kézzel készülnek, olyannyira, hogy a borsot például egy kézi darálóval daráljuk, majd ugyancsak kézzel rostáljuk hogy a megfelelő szemcseméret kerüljön a keverékekbe.