SPICY COFFEE, azaz fűszeres kávé keverék
Leginkább marha oldalashoz és szegyhez készült keverék, ezeken adja ki leginkább az ízeket. A bors ereje, a kávé fanyarsága, valamint a kiegészítő fűszerek harmóniája egy egyedi, és nem hétköznapi ételt varázsolhat az asztalunkra. Leginkább BBQ technikához ajánlott, illetve marhán kívül sertéshez is használható, ha nem a klasszikus és/vagy édes ízre vágyunk.
Egy nem túl édes, inkább füstös és fűszeres BBQ szósz kiválóan passzol hozzá. Cocoa-chilli RUB-bal keverve a marhanyakból sosem tapasztalt ízeket képes létrehozni, legyen az tépett, vagy akár szeletelt.
JD's BBQ
Klasszikus, édes BBQ keverék, melyet főként szárnyashoz és oldalashoz javaslunk, de marhával is izgalmas eredményt lehet vele elérni. Fő összetevője az alap fűszereken, valamint a són kívül a barna cukor, mely BBQ technikával sütött húsok esetén világos barna, karamellizált fűszerkérget (barkot) tud kialakítani.
Oldalason, vagy csirkén (esetleg burnt ends-en), a sütés végén a húst glazelve "meat candy" varázsolható az asztalra. Grillezéshez a magas cukortartalom miatt kevésbé javasoljuk, hiszen az könnyen megéghet.
Klasszikus, édes BBQ keverék, melyet főként szárnyashoz és oldalashoz javaslunk, de marhával is izgalmas eredményt lehet vele elérni. Fő összetevője az alap fűszereken, valamint a són kívül a barna cukor, mely BBQ technikával sütött húsok esetén világos barna, karamellizált fűszerkérget (barkot) tud kialakítani.
Oldalason, vagy csirkén (esetleg burnt ends-en), a sütés végén a húst glazelve "meat candy" varázsolható az asztalra. Grillezéshez a magas cukortartalom miatt kevésbé javasoljuk, hiszen az könnyen megéghet.
SWEET, azaz édes fűszerkeverék:
Klasszikus, édes BBQ keverék, melyet főként szárnyashoz és oldalashoz javaslunk, de marhával is izgalmas eredményt lehet vele elérni. Fő összetevője az alap fűszereken, valamint a són kívül a barna cukor, mely BBQ technikával sütött húsok esetén világos barna, karamellizált fűszerkérget (barkot) tud kialakítani.
Oldalason, vagy csirkén (esetleg burnt ends-en), a sütés végén a húst glazelve "meat candy" varázsolható az asztalra. Grillezéshez a magas cukortartalom miatt kevésbé javasoljuk, hiszen az könnyen megéghet.