Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

ÚJ
-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

KRATKI SIMPLE BOX FEKETE JOBBOS

Cikkszám: 
SIMPLE-BOX-P-S-BLACK

Szeretné gyorsan megváltoztatni otthonának belső terét, hogy az eredeti és kifejező jelleget öltsön? Kandallón gondolkodik? De még mindig nincs ötleted, hogyan kell megépíteni?

Van egy megoldásunk az Ön számára! A SIMPLE BOX kandalló egy modern és környezetbarát SIMPLE kandallóbetét és egy előregyártott fekete acélszerkezet kombinációja. A burkolat minimalizmusa miatt tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Az egész tökéletes válasz a belsőépítészet jelenlegi trendjeire. A tökéletes arányok és a minimalizmus a tűz kétoldali látványával kombinálva hangulatos légkört teremt

 

Szín:
Műszaki adatok
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY (KW) 8,0
A FŰTÉSI TELJESÍTMÉNY TARTOMÁNYA (KW) 3,0 - 10,0
HŐHATÁS (%) 80,0
A KIPUFOGÓCSŐ ÁTMÉRŐJE (MM) 200
MEGFELEL AZ ECODESIGN KRITÉRIUMOKNAK Igen
TÜZELŐANYAG-TÍPUS keményfa, páratartalom ≤20%
SÚLY (KG) 328,0
SZÉN-DIOXID-KIBOCSÁTÁS (13% O 2 -ON) ≤ 0,10%
FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLETE (℃) 238,0
MAXIMÁLIS RÖNKHOSSZ (CM) 330
POLLENKIBOCSÁTÁS (POR) (MG / NM 3 ) 25,0
AZ EEI 105.40
ANYAG öntöttvas, acél
SZÉLESSÉG (CM) 78,70
MAGASSÁG (CM) 187,40
MÉLYSÉG (CM) 54,70
895 000 Ft / db
Részletek

Különösen a legigényesebbek számára alkottunk valami teljesen egyedit. Az elkészült SIMPLE BOX kandalló elragadóan eredeti és tiszta formavilágával, a kétoldalas kandallóból kiáramló tűz gyönyörű látványa pedig mindenkit elvarázsol. Az egész határozottan túlmutat minden rendszeren, így termékünk tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.


Gyors és egyszerű telepítés

Tudjuk, hogy Ön egy nagyon elfoglalt ember ... Az idő szűkös árucikk. Nincs sok ideje, és szeretné megváltoztatni otthona arculatát?

Megértjük ezt, és azt szeretnénk, ha minél több szabadidőt szentelne a családjának és a saját örömeinek ... Ezért terveztük termékünket úgy, hogy a telepítés a lehető leggyorsabb és legintuitívabb legyen. A készlet egy egyszerű kandallóbetétből, egy alapból és egy moduláris házból áll, a megfelelő felszereléshez szükséges tartozékokkal. Mindegyikük összeszerelése rendkívül egyszerű. Néhány óra elég ahhoz, hogy élvezze a meleg hangulatot és a táncoló tűz látványát.


Hatékony fűtés

A SIMPLE-ben alkalmazott számos innovatív megoldás biztosítja, hogy a készülékünkkel történő fűtéssel maximálisan kihasználja az energiát. A készülék teljesítménye lehetővé teszi, hogy hatékonyan fűtse a felületet akár 140 m 2 .

A száraz keményfa elégetésével Ön is pénzt takarít meg. Független kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a fa az egyik legolcsóbb fűtési forrás.


Harmóniában a természettel

Mi az ökológia hívei vagyunk! Azzal, hogy megvásárolja kandallónkat, és a lombhullató fákból származó száraz fa megfelelő égetési módját alkalmazza, Ön gondoskodik a környezetről. Nem kell hozzájárulnia a szmog kialakulásához.

Mindez annak köszönhető, hogy készülékünk megfelel a legszigorúbb ökológiai kritériumoknak, az ökodizájn és a német BImSchV 2 szabványnak az első helyen.


5 év garancia ... és nem kell aggódnod semmi miatt!

Bízunk készülékeink minőségében. Ezért kínálunk Önnek 5 év garanciát a kandallóbetétre. Azzal, hogy a termékünkre fogadunk, hogy biztosítsuk Önnek a nyugalmat, a problémamentes használatot és a vásárlással való elégedettséget.

 

KRATKI SIMPLE BOX FEKETE JOBBOS
KRATKI SIMPLE BOX FEKETE JOBBOS
895 000 Ft / db