Házhozszállítás

Rólunk - kandalló és kályha.hu

Köszöntjük a  weboldalán!

 

A kandallóéskályha.hu egy új project, ami a véletlenek sorozatából alakult ki. Az építőiparban és a fűtéstechnikában szerzett tapasztalatokkal a hátunk mögött, látva az ügyfelek tanácstalanságát döntöttünk úgy, hogy belevágunk ebbe a projectbe. Ezért 2018 decemberében megszületett a KandallóésKályha.hu.

Új cég vagyunk, de nem tapasztalatlan. Az Edilkamin.shop a Homefabric.shop a gazcenter.hu, valamint az építőipari vállalkozásaink lehetőséget nyújtottak arra, hogy sok emberrel megismerkedjünk. Sok ember sok igényt vet fel. Sok igény sok megoldást kíván.

Arra a döntésre jutottunk, hogy külsős vállalkozások bevonását melőzzük, mert nem vált mindig előnyünkre. Ezért azt valljuk, hogy ha Ön megkeres minket és igényeit, kívánságát meg tudjuk beszélni, akkor a legjobb megoldást találjuk meg a beszerzéstől a kiszállításig.

Előnyünknek tekintjük azt, hogy modernek vagyunk. Elérhetőek vagyunk e-mail, sms, Whatsapp, Viber, massenger alkalmazásokon keresztül, akár munkaidőn kívül is. Így amikor Önnek kérdése merül fel termékeinkkel kapcsolatban, nem kell várnia hétfő reggel 8:00-ig.

Felxibilisek vagyunk, mert akkor és oda szállítjuk személyesen az Ön nagy értékű és törékeny kandallóját, amikor és ahova Ön szeretné. Kockázatmentesek vagyunk, mert csak akkor kell megvennie a kandallót, ha valóban tetszik. Visszavásárlási garanciát biztosítunk azon termékeinkre, amik az alábbi feltételeknek megfelelnek: nálunk lettek vásárolva, amik újszerű, sértetlen, nem begyújtott, nem beépített, abból az okból kifolyólag, hogy a kandalló műszakilag nem beépíthető. A törvényben megállapított 14 munkanapon felül plusz 6 munkanapot biztosítunk (összesen 20 munkanap) Önnek a visszavásárási garancia gyakorlására.

Nagy hangsúlyt fektetünk a problémamegoldás fejlesztésére, ezért a gyártókkal nem csak kereskedelmi, hanem szerviz szerződést is kötünk. Így garantálva a gyors alkatrész utánpótlást és hibajavítást ügyfeleink számára.

Egy kandalló legyen trendi, de nem luxus.

 

Üdvözlettel:

Trimmel Róbert 

 

Elérhetőségeink:

E-mail: info@kandalloeskalyha.hu

Tel./sms: +36-30/16-16-16-0

Watsapp: +36-30/16-16-16-0

Viber: +36-30/16-16-16-0

Massenger: @kandalloeskalyha.hu