Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

ÚJ
-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

TRITON MAXX COAL GÁZGRILLKOCSI 4.1 (FASZENES TURBÓ ZÓNÁVAL)

Cikkszám: 
04585

A LANDMANN Triton 4.1 COAL hibrid grillsütője még sokoldalúbb, mint gondolná – ugyanis gáz- és faszéngrillként egyaránt használható.

Magasság:
1 200 mm
Szélesség:
1 500 mm
Mélység / vastagság:
570 mm
299 000 Ft / db
Részletek

Működése: A Modulus grillrács felhajtható, így a faszéntálcát egyszerűen behelyezheti a 4. égő egyike fölé, megtöltheti faszénnel, majd a “füstös aromával” élvezheti a grillezett ételeket.

A fokozatmentesen állítható, 4 égős kombinált grillsütő lehetőséget kínál arra is, hogy a Modulus grillrács-rendszerbe olyan tartozékokat helyezzen be, mint a pizzakő, a wok vagy a teli öntöttvas grill-lap. Így könnyedén kialakítható több főzőzóna, és több mint 6 személy számára készíthet szaftos steakeket, ropogós zöldségeket és változatos köreteket.

A Triton 4.1 COAL hibrid grillsütő Power Thermal Spreading Technology (PTS) technológiájának köszönhetően a hő a sütőtérben egyenletesen és folyamatosan oszlik el. Az öntöttvas rácsok ideálisan vezetik a hőt, és a maxX zónával és egy 3,5 kW-os infravörös oldalsó égővel együtt biztosítják a jellegzetes grillcsíkokat a steak sütés során, valamint a ropogós külsőt.

A LANDMANN gáz- és faszenes kombinált grillsütőjének fedele és alja duplafalú, ezért különösen masszív, erős és tartós. 4 fékezhető kerékkel a könnyű mozgatás és a biztonságos elhelyezés érdekében

Adatok
Brand:
Landmann
Termékcsalád:
gázgrill
Tömeg:
51 kg/db
TRITON MAXX COAL GÁZGRILLKOCSI 4.1 (FASZENES TURBÓ ZÓNÁVAL)
TRITON MAXX COAL GÁZGRILLKOCSI 4.1 (FASZENES TURBÓ ZÓNÁVAL)
299 000 Ft / db