Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

Kamado Joe

Kamado Joe kerámia grillek - Szenvedély és innováció


A kerámiagrillel való grillezés mindenekelőtt egy dolgot jelent: élvezetes grillezést a jellegzetes füstaroma iránti szenvedéllyel. Ez a klasszikus, eredetileg Ázsiából származó grillezési forma a kerámia különösen előnyös tulajdonságait használja ki a tipikus Kamado formában: A hőt faszénnel gyújtjuk meg, a levegő átáramlik a grill testén, a fedél nyílásain keresztül távozik, a tömör kerámia pedig optimálisan tárolja a hőt és a nedvességet. Így a hús-, hal- és zöldségételek rendkívül szaftosra sülnek, és intenzív füstaromákkal finomodnak.

Minőség a legjobb ízért


A gyártó Kamado Joe teljes mértékben elkötelezte magát a grillezés e különleges formája mellett. A vastag falú, tipikus Kamado Joe vörös színű kerámia test a Kamado Joe sorozat minden modelljének alapja. A hagyományos kézművesség iránti szenvedéllyel és az innovatív ötletek iránti lelkesedéssel a Kamado Joe olyan kerámia grilleket hoz forgalomba, amelyek a legjobb ízvilágú eredményekkel és a legnagyobb felhasználóbarátsággal inspirálnak. És ami a legjobb: a grillkovácsműhely továbbra is minden nap azon dolgozik, hogy a grilleket még egy kicsit jobbá tegye.

Divide & Conquer - innovatív grillezési rendszer


A Kamado Joe különösen okos ötletet dolgozott ki a Divide & Conquer rendszerrel. E mögött egy olyan koncepció áll, amellyel egyszerűen több szinten is grilleznek. Az előny: A Divide & Conquer funkciónak köszönhetően a Kamado Joe maximális méretűre növeli a grillezőfelületet. Így egyszerre főzhet különböző hőmérsékleti zónákban és különböző főzési módszerekkel. Az egészet a lépcsős rácsok, az osztott grillfelületek és a különböző rácstartók teszik lehetővé.

A különlegességek


A Kamado Joe erősségei közé tartozik a magas minőségi igény és az úttörő technológiák kreatív alkalmazása. A legújabb fejlesztések még sokoldalúbbá és kényelmesebbé teszik a grillezés élményét - és még többre vágyik.

- A pneumatikus zsanér 96%-kal csökkenti a fedél súlyát, így a fedél kis erőfeszítéssel nyitható.
- A szabadalmaztatott, hiperbolikus kialakítású SloRoller gördülő hullámmozgásokban osztja el a füstöt és a hőt a főzőtérben. Ez akár 80%-kal csökkenti a hőmérséklet-különbségeket, és rendkívül egyenletesen főzi meg az ételeket. Ezenkívül az alapanyagok 20-szor több füstöt kapnak, mint egy hagyományos kerámia grillben, és így a legintenzívebb füstaromákat.
- A felső fedélen található esőálló Kontrol Tower Top Vent szellőzőnyílással rendkívül pontosan szabályozhatja a levegőellátást, így egyetlen eső zápor sem zavarhatja meg a grillezés élvezetét.
- Az Advanced Multi-Panel tűztér hat egymásba illeszkedő kerámia részből áll. Ez a különleges kialakítás gyakorlatilag törhetetlenné teszi a tűzfészket, és elősegíti az optimális szellőzést is.
- A főzőkamra hermetikusan le van zárva üvegszálas dróthálós tömítésekkel - így a hőmérséklet és a páratartalom a helyén marad.
- A szabadalmaztatott hamutartó fiók megkönnyíti a grillezés utáni tisztítást.

Kiegészítők minden alkalomra


A Divide & Conquer többszintű sütőrendszer mellett a Kamado Joe egyéb kiegészítők és grillezési segédeszközök egyre bővülő választékát fejlesztette ki.

A tartós öntött alumínium JoeTisserie gyűrűvel csodálatos rotisserie ételeket varázsolhat a Kamado Joe-n.

A DoJoe pizzakővel és tartóráccsal tökéletes pizzasütővé alakítja a Kamado Joe-t.


Kamado Joe goes WiFi: Az iKamand segítségével az alacsony és lassú sütés gyerekjátékká válik, és okostelefonján vagy táblagépén optimálisan nyomon követheti a hőt, a füstöt és a célhőmérsékletet.


A különböző grilltartók, mint például a grilllap, az öntöttvas rács és a szappankő, változatos alapanyagokat és elkészítési módokat, valamint számos kreatív grillmenüt tesznek lehetővé.


Nagyszerű grillezési segédeszközök teszik teljessé a Kamado Joe termékcsaládot: a bordatartótól a pizzaköveken át a lábasokig minden ízléshez és minden recepthez van valami.


Felkeltettük az érdeklődését? Akkor nézze meg a Kamado Joe tartozékokat!A Kamado Joe teljes programja hat különböző kerámia grillsorozatból áll:

Kamado Joe ProJoe kerámia grillek, a Kamado Joe prémium szériája XXL méretben
Kamado Joe Big Joe kerámia grillsütők, a Kamado Joe nagy kerámia grillsütői
Kamado Joe Classic kerámia grill, a klasszikus közepes méretű modell.
A Kamado Joe ideális kerámia grillje kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kamado Joe Junior kerámia grill, a hordozható Kamado Joe kerámia grill az útközbeni használathoz
Kamado Joe pellet grillsütő, a tökéletes füstölési és füstölési eredményekért egy kerámia grillben (2021-ben jelenik meg).
Kamado Joe faszenes grillsütők, a klasszikus Kamado Joe üstgrill a kerámia belsejének minden előnyével (2021-ben érkezik).
A kerámia grillek az elmúlt évek egyik meglepetése és csúcstrendje. Lelkesedünk ezért az eredeti grillezési formáért, amely a legfinomabb módon ötvözi a hagyományt a legmodernebb fejlesztésekkel - és a Kamado Joe minősége önmagáért beszél. Nemcsak a grilleket, hanem a tartozékok széles választékát is forgalmazzuk.