Keressen minket:  Facebook  -  messenger  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3670-315-5881

Kérdése van? Írjon nekünk! Messenger vagy e-mailen

KEG - Kamado faszenes grillek

A kerámia grill - kerámia vízforraló grill japán hagyományokkal


A kerámia sokoldalú tulajdonságait már az ősi japánok is ismerték, akik több mint 3000 évvel ezelőtt zárt kerámiaedényekben készítették el ételeiket. Ha a grillezés során különös hangsúlyt fektet a változatosságra és az egyediségre, akkor különösen jól teszi, ha kerámia grillsütőt használ: Pizza, steak vagy a klasszikus kolbász, egyszerűen minden sikerül a kerámia grillen.

A kerámia grillek hatékonyak és sokoldalúak


Az anyag egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően a hőmérséklet 40 és 400 fok között könnyedén változtatható. A kerámiagrill a hőmérsékletre felmelegedve hosszú időn keresztül állandó hőmérsékletet tart. A kerámiagrill kiváló hőtartó tulajdonságai különösen hatékonnyá teszik a faszénen való grillezést. A kerámiagrillhez akár 75%-kal kevesebb faszénre vagy fa brikettre van szükség, mint a klasszikus, faszénnel vagy brikettel működő vízforraló grillsütőkhöz. Hasonlóképpen, a kerámia grill nemcsak különösen hőálló, hanem szél- és időjárás-érzékeny is.

Ezenkívül a kerámia szigetelése sokoldalú grillezési lehetőségeket biztosít. Külön kiemelendő a kerámiagrill sokoldalúsága. A kerámia grillekhez való megfelelő tartozékokkal a kerámia grill funkciói kibővíthetők. Legyen szó klasszikus grillezésről, füstölésről, sütésről, főzésről, párolásról vagy szárításról - a kerámiagrillel a lehetőségeknek nincsenek határai.

Kik számára alkalmasak a kerámia grillek?

A kerámia grilleknek időre van szükségük, amíg elérik a kívánt hőmérsékletet. Ez a feltételezett hátrány egyben a kerámia grill előnye is, mivel a kerámiából készült grillek ugyanolyan sokáig tartják a hőmérsékletet. A kerámia grill nem alkalmas a nap végén a spontán bratwursthoz.

Hosszú munkákhoz, füstöléshez, füstöléshez és hosszú ideig tartó grillezéshez a kerámia grill ideális választás.

A pizzasütők különösen élvezni fogják a kerámiagrillt, mert a kerámiagrillből készült pizzáknak nem kell elbújniuk a kedvenc pizzériád kősütője elől. A steak, a kolbász vagy a grillezett zöldségek is elkészíthetők kerámiagrillel, de előbb el kell érni a megfelelő hőmérsékletet.

Ha szeret grillezni, és a faszénen való grillezést inkább élvezetnek, mint tehernek találja, akkor a kerámia grill ideális kiegészítője a gáz- vagy faszéngrillnek.

Vásároljon kerámia grilleket a kandalló és kályha shop-nál


A Kandalló és kályha csapata szintén rabja a kerámia grillek előnyeinek. Online áruházunkban és kölni üzletünkben megvásárolhatja a Broil King KEG acélgrilleket, a Kamado Chef kerámiagrilleket és a Kamado Joe kerámiagrilleket. Ezek a prémium gyártók a kerámia grillek számára különböző kiemelésekkel győznek meg. Jöjjön el hozzánk, hogy személyesen adjunk tanácsot, vagy vásároljon kerámia grillsütőt online.


12
ÚJ
Magasság:
1 370 mm
Szélesség:
1 270 mm
Mélység / vastagság:
790 mm
1 018 800 Ft / db
899 000 Ft / db
17
ÚJ
Magasság:
1 111 mm
Szélesség:
722 mm
Mélység / vastagság:
902 mm
2 148 000 Ft / db
1 790 000 Ft / db
 
Szűrés
Brand
Termékcsalád
Kategória
Magasság
 (mm)
690 mm - 1 370 mm
Szélesség
 (mm)
500 mm - 1 480 mm
Mélység / vastagság
 (mm)
76 mm - 902 mm
Grill felület méret