Keressen minket:  Facebook  -  messenger  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3670-315-5881

Kérdése van? Írjon nekünk! Messenger vagy e-mailen

Broil King - Baron sorozat

A Broil King Baron gázgrill sorozat.

A Broil King Baron sorozat gázgrillje ideális társ a mindennapi használathoz. A városi stílus a kiváló minőségű teljesítménycsomaggal kombinálva teszi e sorozat rácsait igazi mindenessé.

A Broil King Baron sorozat csúcspontjai
A Baron sorozat mindenekelőtt a legendás Broil King alkatrészekkel nyűgöz le:

Masszív öntöttvas grillrács, amely mindkét oldalon használható.

Összehasonlíthatatlan aroma a Flav-R-Wave rendszernek köszönhetően
Erőteljes, kétcsöves égők észak-amerikai rozsdamentes acélból készültek
Zárt futómű 11 kg-os gázpalack integrációval 11 kg-os gázpalackhoz
Sokoldalú méretben, színben és funkciókban
A Broil King Baron gázgrillek 3, 4 vagy akár 5 főégővel is kaphatók. Számos grill rozsdamentes acélból és fekete porszórt acélból is kapható. Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Baron gázgrillből, választhat egy "IR" készüléket. Ez az infravörös oldalsó égőre vonatkozik, amely akár 926 °C-os hőmérsékletet is elérhet, és egyes modellekbe utólag is beépíthető. A rozsdamentes acél grillsütővel együtt első osztályú sütési aromákat érhet el a húsán.

"Az új Baron" - minden információ a 2021-es Broil King Baron gázgrillekről


A 2021-es év sok mindent tartogat a Broil King rajongók számára. Például a legújabb Broil King Baron modellekről az első információk még tavaly novemberben kerültek nyilvánosságra: A Therma-Cast öntött alumíniumból készült kiváló minőségű ház és az új, nagyobb alaplemez mellett most először kék LED-ekkel megvilágított kezelőgombok is helyet kaptak. Ez a funkció eddig csak az Imperial és a Regal luxusosztályokból ismert, és így igazi fénypontja a grillsaroknak.

Több lehetőség, biztonság és kényelem


Az újonnan kialakított zsírfogó, amely végre elölről is lehetővé teszi a hozzáférést, valamint az oldalsó polcok új lehajtható és rögzíthető mechanizmusa nemcsak nagyobb kényelmet, hanem nagyobb biztonságot is nyújt. De a 340-es, 490-es és 590-es Baronok oldalégője is frissítést kapott. Mostantól az új oldalégő rácsán is forrón süthet - a Baron oldalégőhöz opcionálisan rendelhető Extra-Fit öntöttvas lemeznek köszönhetően.

Forradalom az öntöttvas rácsokkal való munkában?


És végül, de nem utolsósorban a Broil King talán forradalmasítja az öntöttvas grillrácsok kezelését is. Ahogy korábban, az új modellek ismét V alakú öntöttvas rácsokkal rendelkeznek. De ezúttal még arra is van lehetőség, hogy ferdén helyezzük el őket a főzőkamrában. Ez lehetővé teszi, hogy a hús szaftja a zsíros serpenyőbe folyjon - így megakadályozza, hogy felgyulladjon.


4termék14
4termék14
Szűrés
Szín
Magasság
 (mm)
1 160 mm - 1 170 mm
Szélesség
 (mm)
1 450 mm - 1 610 mm
Mélység / vastagság
 (mm)
570 mm - 610 mm
Grilllap teljesitmény
 (kW)
11 kW - 16 kW
Grill felület méret