Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

Broil King

Broil King - Szuperlatív grillezés
A Broil King gázgrillek széles választékot kínálnak, és a legmagasabb igényeket is kielégítik. A funkcionalitás és a kiváló minőségű kivitelezés a gázgrillek iránymutatásai közé tartozik. Az innovációra való törekvés és a részletekre való odafigyelés révén az új rácsok fejlesztése és a meglévő hardverek javítása folyamatosan előrehalad.

Dual TubeTM rúdégők és Flav-R-WavesTM párologtató rendszer - szabadalmaztatott innováció.


A szabadalmaztatott Dual TubeTM rúdégők egyenletesen osztják el a hőt a grill elülső és hátsó részén. A Dual TubeTM rúdégővel nagyon rövid idő alatt 300 Celsius fok feletti hőmérséklet érhető el, köszönhetően az innovatív cső a csőben rendszernek és a módosított furatelrendezésnek. A Flav-R-WavesTM párologtató rendszer, amely a Dual TubeTM rúdégőkhöz hasonlóan szabadalmaztatott, nemcsak az égő védelmét szolgálja, hanem a grillezőfelület szinte teljes lefedésével egyenletes grillezési eredményt biztosít, így megakadályozza a helyi felmelegedést. A lecsöpögő zsír és a mártás elpárolog, a felszálló gőz pedig nemcsak még jobb ízt ad a fenti grillezett ételeknek, hanem a húsokat is még szaftosabbá teszi. A rozsdamentes acélnak köszönhetően a Flav-R-WaveTM elpárologtató rendszerek rendkívül tartósak és korrózióállóak.

 

A Broil King grillháztető - ahol a méret döntő fontosságú


Az extra nagy grillháztető tökéletes hőeloszlást biztosít a gázgrillek teljes grillezőfelületén. Ezáltal a gázgrillek ideálisak a közvetett grillezéshez és a klasszikus BBQ-hoz. A grilltető magasságának köszönhetően még a nagyméretű grillezett ételek, például egész sültek vagy grillezett csirkék is gond nélkül megsüthetők és elkészíthetők.

Az extra osztály márkajelzései: A Broil King grillrácsok


A rácsok modelltől függően rozsdamentes acélból vagy öntöttvasból készülnek. Mindkét anyag egyenletesen adja át a hőt az ételnek, és klasszikus grillnyomokat ("branding") hagy a steakeken, hamburgereken stb.