Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

Kamado joe - classic joe iii 18"

Cikkszám: 
KJ23NRHCI

Kamado Joe Classic III kerámia grill - kiváló minőségű anyagok és innovatív funkciók

A Kamado Joe Classic III kerámia grill teljesen új grillezési élményt nyújt. A kiváló minőségű anyagok, az innovatív funkciók és a kifinomult grillezőrendszer összjátékának köszönhetően az ételek széles választékát készítheti el. Kerámia grill Kamado Joe grafikus belső nézetA Kamado Joe Classic III vastag falú, hőálló teste a Kamado Joe jellegzetes piros színezésével rendelkezik, amely bármilyen hőmérsékleten megragadja az ételek füstös ízét és nedvességét. A szabadon álló modell mobil, és egy nagy teherbírású, időjárásálló, horganyzott acélból készült guruló kocsival rendelkezik. Oldalán hőálló, porszórt alumíniumból készült oldalsó polcok találhatók, amelyek a helytakarékosság érdekében lehajthatók. Ezenkívül a kocsin van egy kerek tárolóhely a grilleszközök számára.

Szín:
Magasság:
1 280 mm
Szélesség:
1 190 mm
Mélység / vastagság:
76 mm
Tűzelőanyag:
grill szén
Részletek kerámia grill Kamado Joe Classic III:

kiváló minőségű kerámiagrill nagyméretű grillezőfelülettel, ideális a gasztronómiában és éttermekben is.
vastag falú, hőálló kerámia test, bármilyen hőmérsékleten magába zárja a füst ízét és a nedvességet.
könnyen nyitható fedél sűrített levegős zsanérral, ellensúlyozással, 96%-kal csökkenti az emelési súlytKamado Joe Firebox
Szabadalmaztatott alumínium légszelep a pontos levegőmennyiség szabályozásához, rozsda- és esőálló SlōRoller - hiperbolikus füstölőbetét teflonbevonatú öntött alumíniumból, erőteljes ciklonikus légáramlási technológiát használ a hő és a füst szabályozására. Úgy tervezték, hogy tökéletesítse az összetevők ízét és állagát, amikor akár 260ºC-on lassan főz. Könnyen eltávolítható a magasabb hőmérsékleten történő sütéshez vagy grillezéshez.
Üvegszálas tömítés a légmentes tömítéshez, hosszabb élettartammal a hagyományos ipari tömítésekhez képest
A szabadalmaztatott, 3 fokozatú Divide & Conquer™ rugalmas sütőrendszer a hagyományos grillrácsot a sütőberendezések abszolút mindenesévé alakítja, tetszés szerint bővíthető.
Fedél beépített hőmérővel, a belső hőmérséklet irányadójaként szolgál
Lehajtható, hőálló, porszórt alumíniumból készült oldalsó polcok
horganyzott acélból készült, nagy teherbírású és időjárásálló kocsi
kiváló minőségű tűztér szabadalmaztatott, egymásba nyíló kialakítással, optimális szellőzést biztosítva szabadalmaztatott kihúzható hamutálca a könnyebb tisztítás érdekében zárható fedél a biztonságos szállításhoz
hőtartomány: 107 °C - 400 °C
grillezőfelület: Ø 45 cm / 623 cm²
Méretek: H128/B119/T76 cm
Súly: 85 kg

995 000 Ft / db
Részletek

Felszerelés, amire számíthat

A faszéngrill tömör kerámia testének belsejében egy hőálló anyagból készült tűztér található, szabadalmaztatott, egymásba illeszkedő kialakítással. Kamado Joe Hyperbolic betétMegtartja a hőt és egyenletesen elosztja azt. A 107 és 400 °C közötti hőmérsékleten ez lehetővé teszi az ételek széles skálájának elkészítését. Még az olyan hosszú ételek, mint a Pulled Pork, sem jelentenek problémát ebben a grillsütőben.
A Kamado Joe Classic III kerámia grill másik alapfelszereltsége az innovatív és forradalmi "SlōRoller". Ez egy hiperbolikus füstölőkamra-betét, amely erőteljes ciklonikus légáramlási technológiát használ, és a hő és a füst szabályozására szolgál. Az akár 260°C-os hőmérsékleten történő lassú sütés során a füstölőkamra betét tökéletessé teszi az összetevők ízét és állagát. Magasabb hőmérsékleten történő sütéshez vagy grillezéshez a hiperbolikus betét könnyen eltávolítható.

A Kamado Joe Classic III kerámia grill fedelébe egy hőmérő van beépítve, amely a sütési folyamat során jelzi a grill belsejének hőmérsékletét. A Classic III kerámiagrill vizuálisan nagyon masszívnak tűnik, ami egy nagyon nehéz fedelet sugall - távolról sem az! A fedél könnyen nyitható és zárható. A légnyomásos fedélcsuklónak köszönhetően a szükséges erőkifejtés 96%-kal csökken, és a fedél egyetlen ujjal működtethető.

Kamado Joe Classic III kerámia grill - A tervezési lehetőségek

A Kamado Joe Classic III kerámiagrill már az alapfelszereltsége is szenzációs: a kiváló minőségű tűztér, a hiperbolikus betét, az intelligens kialakítású hamutál, a fedélszelep, a hőmérő és a fedél könnyű kezelhetősége teszi ezt a grillsütőt valami egészen különlegessé.
Ehhez jön még a rugalmas Divide & Conquer főzőállványrendszer, amely igény szerint bővíthető. Itt nem csak további sütő- és grillezőfelületek, hanem például egy grillhosszabbító vagy a pizzakő is a rendelkezésére áll. Ezenkívül a Kamado Joe Classic III kerámia grill lehetővé teszi, hogy wokot vagy holland sütőt használjon levesek vagy pörköltek készítéséhez. További praktikus kiegészítők a csirkeállvány, a bordatartó vagy a párolóedény.

Oszd meg és uralkodj:

A félkör alakú grillfelületekkel ellátott különböző szintek teszik forradalmivá a szabadalmaztatott Divide & Conquer sütőrendszert. A különböző ételek rugalmasan, különböző hőmérsékleten készíthetők el. Így tökéletesen összehangolt menüt varázsolhat az asztalra - és mindezt egyetlen grillrács segítségével. A rendszer különböző grillező- és sütőfelületeket képes kombinálni, és a távolságállításnak és a hőterelőnek köszönhetően pontosan beállítani a hőmérsékletet.

Adatok
Brand:
Kamado Joe Grill
Termékcsalád:
kerámia grill
Gyártói garancia:
1 év
Kiegészítő termékek
Kamado joe - classic joe iii 18"
Kamado joe - classic joe iii 18"
995 000 Ft / db