Felszerelés, amire számíthat
A faszéngrill tömör kerámia testének belsejében egy hőálló anyagból készült tűztér található, szabadalmaztatott, egymásba illeszkedő kialakítással. Kamado Joe Hyperbolic betétMegtartja a hőt és egyenletesen elosztja azt. A 107 és 400 °C közötti hőmérsékleten ez lehetővé teszi az ételek széles skálájának elkészítését. Még az olyan hosszú ételek, mint a Pulled Pork, sem jelentenek problémát ebben a grillsütőben.
A Kamado Joe Classic III kerámia grill másik alapfelszereltsége az innovatív és forradalmi "SlōRoller". Ez egy hiperbolikus füstölőkamra-betét, amely erőteljes ciklonikus légáramlási technológiát használ, és a hő és a füst szabályozására szolgál. Az akár 260°C-os hőmérsékleten történő lassú sütés során a füstölőkamra betét tökéletessé teszi az összetevők ízét és állagát. Magasabb hőmérsékleten történő sütéshez vagy grillezéshez a hiperbolikus betét könnyen eltávolítható.
A Kamado Joe Classic III kerámia grill fedelébe egy hőmérő van beépítve, amely a sütési folyamat során jelzi a grill belsejének hőmérsékletét. A Classic III kerámiagrill vizuálisan nagyon masszívnak tűnik, ami egy nagyon nehéz fedelet sugall - távolról sem az! A fedél könnyen nyitható és zárható. A légnyomásos fedélcsuklónak köszönhetően a szükséges erőkifejtés 96%-kal csökken, és a fedél egyetlen ujjal működtethető.
Kamado Joe Classic III kerámia grill - A tervezési lehetőségek
A Kamado Joe Classic III kerámiagrill már az alapfelszereltsége is szenzációs: a kiváló minőségű tűztér, a hiperbolikus betét, az intelligens kialakítású hamutál, a fedélszelep, a hőmérő és a fedél könnyű kezelhetősége teszi ezt a grillsütőt valami egészen különlegessé.
Ehhez jön még a rugalmas Divide & Conquer főzőállványrendszer, amely igény szerint bővíthető. Itt nem csak további sütő- és grillezőfelületek, hanem például egy grillhosszabbító vagy a pizzakő is a rendelkezésére áll. Ezenkívül a Kamado Joe Classic III kerámia grill lehetővé teszi, hogy wokot vagy holland sütőt használjon levesek vagy pörköltek készítéséhez. További praktikus kiegészítők a csirkeállvány, a bordatartó vagy a párolóedény.
Oszd meg és uralkodj:
A félkör alakú grillfelületekkel ellátott különböző szintek teszik forradalmivá a szabadalmaztatott Divide & Conquer sütőrendszert. A különböző ételek rugalmasan, különböző hőmérsékleten készíthetők el. Így tökéletesen összehangolt menüt varázsolhat az asztalra - és mindezt egyetlen grillrács segítségével. A rendszer különböző grillező- és sütőfelületeket képes kombinálni, és a távolságállításnak és a hőterelőnek köszönhetően pontosan beállítani a hőmérsékletet.