Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

ÚJ
-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

KRATKI NADIA MILANO csempekandalló

Cikkszám: 
NADIA-MILANO

A retro stílusú csempebe öltözött Nadia kandallóbetét tökéletesen illeszkedik a stilizált belső térbe. Ugyanakkor az egyszerű, geometrikus szerkezetnek köszönhetően a modern terekben is megtalálható. Az egyedülálló kialakításukkal a nagy formátumú fényes lapok a régi divatra utalnak. A lapokból készült burkolat növeli a hőátadási időt, ami egy további hőforrás, miután a tűz kialszik a kandallóban.

Nagyobb hetékonyságú tüzelésnek köszönhetően csökken a szállópor tartalom. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást. Ez minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe. Ezenkívül a kipufogónyíláshoz hasonlóan a deflektorhoz hasonló diphragmot is telepítettek, ami tovább fokozza az eszköz hatásait.

A beépített 125 mm-es külső levegő bemenetnek köszönhetően az elsődleges levegő a betápláláshoz vezet. A betétnek van egy fedőlapja a hátsó falon és egy lyuk az alján. Ennek köszönhetően a felhasználó kiválaszthatja, hogyan csatlakoztassa a külső levegő készletet. A levegőbeállítás az egyik szabályozó által az ajtó alatt elhelyezett fojtószelep segítségével történik. Ez a megoldás megakadályozza a helytelen használatot. A teljes mechanizmus csendesen és sikertelenül működik.

Ebben a betétben hármas levegőjű égéstér van. A rács alatt az elsődleges levegő, amely lehetővé teszi a tűz beállítását. A másodlagos levegőt biztosító, gazdaságos és ökológiai égést a hátsó falon lévő lyukak biztosítják.

Ezenkívül ez a betét tiszta üvegrendszerrel (légfüggöny) van felszerelve, így a levegő közvetlenül az égéstérbe kerül a kandalló oldalán található csatornarendszeren keresztül. Ily módon az égéstér felső részébe oxigént szállítanak, előfordultak a fa égése közben keletkező gázok égése. Ugyanakkor csökkenti a káros CO-kibocsátást a légkörbe.

 

TIPP

Sokszor tapasztaljuk, hogy a tűztérbetéten kívül más egyéb építési vagy kiegészítő termékre is szüksége van ügyfeleinknek. Ezek általában utólag derülnek ki. Ezért próbálunk most egy kis segítséget nyújtani, hogy már a tűztérbetét kiválasztásánál tudják, még mire lehet szükségük. Az információkért kattintson a megfelelő témakörre.

Kandalló építési rendszerünk segít a szakszerű és precíz kivitelezésben, amennyiben Önnek is fontos a hosszú távú biztonságos üzemeltetés. 

A tűztérbetéteknek szükségük van levegő utánpótlásra. Ezek kialakításában segítenek a szellőzőrácsaink.

Füstcsövekre is szüksége lenne? Tekintse meg kínálatunkat.

Külső levegő utánpótlás? Erre is van megoldásunk.

Amennyiben ezeken kívül lenne valamire szüksége, tekintse meg építési anyagainkat.

Begyújtás? Önnek ez sem lesz nehéz feladat. Tekintse meg grill és kandalló gyújtónkat.

Kategória:
Csempe kandallók
1 620 990 Ft / db
Részletek

Paraméterek

Névleges teljesítmény (kW) 7.0
Fűtési teljesítmény tartomány (kW) 3,0 - 9,0
Hőhatékonyság (%) 80.0
A kipufogócsonk átmérője (mm) 200
Üzemanyag típusa ajánlott tapasztalt keményfa nedvességgel ≤20%
Súly (kg) 274,0
CO emisszió (13% O 2) ≤ jelentett% 0.10
Füstgáz hőmérséklet (℃) 245.0
Max. Hossza (cm) 30
Pollen kibocsátás (por) (mg / Nm3) 38,0
EEI energiahatékonysági arány 105,40
Az üvegezés típusa egyszerű
Az ajtó kinyitása balra
Kivitelezés anyaga acél, csempe
Szélesség (cm) 77.50
Adatok
Brand:
Kratki
Termékcsalád:
Burkolatos kandalló
Tömeg:
274 kg/db
Hasonló termékek
KRATKI NADIA MILANO csempekandalló
KRATKI NADIA MILANO csempekandalló
1 620 990 Ft / db