Házhozszállítás

Kamado joe - big joe ii 24"

Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
Kamado joe - big joe ii 24"
ÚJ

Kamado joe - big joe ii 24"

Kerámia grill Kamado Joe Big Joe Grill - A Classic Joe's nagy testvére

A Kamado Joe Big Joe grill kerámia grillsütővel mindent megkap, amit a Classic Joe már tartalmaz - csak nagyobb változatban, nagyobb grillezőfelülettel. Például a Kamado Joe Big Joe kerámia grill súlya 113 kg - tehát 28 kg-mal több. Ez azonban nem hátrány, és nem zavarja Önt, köszönhetően a zárószerkezettel ellátott öntöttvas kocsinak. A grill így az Ön által kiválasztott helyen helyezhető el. A grillfelület átmérője 61 cm, és elegendő helyet kínál. A grillrács hosszabbítók azonban még tovább fokozhatják a grillezés örömét a Kamado Joe Big Joe kerámia grillben. A Big Joe kerámia grill így optimális házigazdává válik a rendezvények vagy családi ünnepségek számára.

Bővebben
Tűzelőanyag :
grill szén
Magasság :
1 370 mm
Szélesség :
1 270 mm
Mélység / vastagság :
790 mm
Szín :
További adatok
-5% kedvezmény előreutalás / -3% Pay PAL / Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 100.000Ft felett
Szállitási idővel kapcsolaban hívjon- +3630-1616160
1 018 800 Ft / db

Részletek

Minél nagyobb, annál jobb

A Kamado Joe Big Joe kerámia grillsütőn a praktikus, behajtható oldalsó polcok is előnyösek. Az oldalsó polcok felhajtásával ez rengeteg helyet biztosít a szerszámok vagy az ételkészítés számára. A beépített rugalmas Divide & Conquer főzőrendszer több helyet biztosít a Kamado Joe Big Joe-ban a különböző ételek számára a különböző szinteken. Kerámia grill Kamado Joe grafikus belső nézetA kétrészes beépített hőterelőnek köszönhetően a különböző szinteken különböző hőmérséklet alakul ki, így könnyedén készíthet egyszerre több ételt is. A "Divide & Conquer" rendszer lehetővé teszi a faszéngrill további elemekkel való bővítését is.

Számos opcionális lehetőség a Kamado Joe Big Joe kerámia grillsütővel

A Kamado Joe Big Joe kerámia grillsütővel lehetőséged van néhány módosításra vagy további tartozékok kiválasztására is, így végül minden igényed kielégíthető. A Divide & Conquer-nek köszönhetően a Kamado Joe Big Joe kerámia grillben a következő rendszerelemeket kapja alapfelszereltségként: A rugalmas sütőrácsrendszer, két félköríves grillrács, két félköríves terelőlap, valamint egy tartozéktartó, egy hamuhorg és egy grillrács-emelő.

A Kamado Joe Big Joe kerámiagrillhez a hagyományos rácsfelek mellett a tartozékok között szerepel egy öntöttvas rács és egy kétoldalas, szintén öntöttvasból készült grilllap. A Divide & Conquer rendszert a Big Joe-ban lézervágott rozsdamentes acéllemezzel vagy szappankőből készült félhold alakú lemezzel is felszerelheti. A Kamado Joe Big Joe kerámia grillhez alapvetően grillrács-bővítő kapható, amellyel további 60%-kal nagyobb grillezési felületet nyerhet.

A Kamado Joe cégtől még több tartozékot kaphat a Big Joe-hoz. A JoeTisserie-vel például akár 22 kg-os ételeket is elkészíthet a kerámiagrillben az erős motornak köszönhetően. De ez még nem minden - hiszen a Kamado Joe öntöttvas wokot vagy holland sütőedényt, bordatartót, csirkeállványt vagy a pizzához szükséges összes eszközt: csúszdát, vágót vagy követ is kínál. A Kamado Joe Big Joe kerámiagrillel és tartozékaival immunis leszel az elkövetkezendő grillezési igényeidre.

Divine & Conquer:

A szabadalmaztatott Kamado Joe Divide & Conquer főzőrendszer forradalmi elemei a különböző szintek a félkör alakú grillezőfelületekkel. Ez lehetővé teszi, hogy rugalmasan, különböző hőmérsékleten készítsen különböző ételeket. Így tökéletesen összehangolt menüt varázsolhat az asztalra - méghozzá egyetlen grillsütővel. A rendszer különböző grill- és sütőfelületeket képes kombinálni, és a távolságállításnak és a hőterelőnek köszönhetően pontosan beállítani a hőmérsékletet.

Kamado Joe Divide & Conquer

Adatok

Brand
Kamado Joe Grill
Termékcsalád
kerámia grill
Gyártói garancia
1 év
Cikkszám
BJ24RHC

Részletek kerámia grill Kamado Joe Big Joe:

kiváló minőségű kerámia grill öntöttvas guruló kocsival és zárószerkezettel
fedél beépített, extra nagy hőmérővel
összecsukható oldalsó polcok
rugalmas "Divide & Conquer" sütőrendszer több szinten történő grillezéshez, igény szerint bővíthető
felső szellőzőnyílás alumíniumöntvényből, a légáramlás következetes és pontos szabályozásához
Légnyomásos fedélcsukló, 96%-kal csökkenti az erőkifejtést a fedél nyitásakor és zárásakor
"AMP" tűztér szabadalmaztatott, egymásba illeszkedő kialakítással, lehetővé teszi az optimális szellőzést, gyakorlatilag elpusztíthatatlan.
Üvegszálas tömítés a légmentes tömítéshez, a hagyományos ipari tömítések élettartamának 10-szeresével.
Szabadalmaztatott kihúzható hamutál a könnyebb tisztítás érdekében
Zárható fedél a biztonságos szállításhoz
hőtartomány: 107 - 400 °C
grillezőfelület: kb. Ø 60 cm, 2923 cm²
Méretei: 127 x 137 x 79 cm (szélességxmagasságxmélység)
Súly: 113 kg

Kiegészítő termékek