Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

Kamado joe - classic ii - 18"

Cikkszám: 
KJ23RHC

Kerámia grill Kamado Joe Classic II grill -

A Kamado Joe Classic II kerámiagrill lehetővé teszi, hogy ízletes és ugyanakkor szaftos ételeket készítsen. A szemet gyönyörködtető piros színű kerámiából készült 85 kg-os Kamado Joe Classic II a zárszerkezettel ellátott öntöttvas kocsinak köszönhetően mégis mobil marad. Kerámia grill Kamado Joe Classic II grafikus belső nézet Az összecsukható oldalsó polcok praktikus helyet biztosítanak az ételek vagy fűszerek elkészítéséhez vagy elhelyezéséhez. A pillanatnyilag nem szükséges grilleszközök felakasztására is használhatóak. A levegő mennyiségének pontos szabályozását a szabadalmaztatott alumíniumöntvény légkivezető biztosítja. A Kamado Joe Classic II üvegszálas dróthálóból készült vastag tömítése és az elején található feszítőzár biztosítja, hogy a fedél biztonságosan és átfogóan zárva legyen. A fedél könnyen felfelé nyitható, egy speciális légnyomásos zsanér támogatja ezt a folyamatot, és 96%-kal csökkenti az emelési súlyt.

Szín:
Magasság:
1 220 mm
Szélesség:
1 180 mm
Mélység / vastagság:
710 mm
Tűzelőanyag:
grill szén
Részletek kerámia grill Kamado Joe Classic II:

Kamado Joe Classic II vastag falú, hőálló testtel bármilyen hőmérsékleten rögzíti a füst ízét és nedvességét könnyen nyitható fedél pneumatikus zsanérral és ellensúlyozással, 96 %-kal csökkenti az emelési súlyt alumíniumöntvényből készült felső szellőzőnyílás a légáramlás pontos szabályozásához 304 rozsdamentes acél főzőfelület rugalmas Divide & Conquer® főzőrendszer, igény szerint bővíthető a legmodernebb tűzteret szabadalmaztatott, egymásba nyíló kialakítással, amely optimális szellőzést tesz lehetővé nagy teherbírású öntöttvas gördülő kocsi szabadalmaztatott hamu kihúzható elöl, a fáradságmentes és makulátlan ürítésért.
üvegszálas drótháló tömítés, kettős szilárdság az átfogó magas hőmérsékletű tömítéshez fedél beépített extra nagy hőmérővel a hőterelő közvetett hőt biztosít, így kísérleti jelleggel és rugalmasan grillezhet és sülhet.
hőtartomány: 107 és 400 °C között
grillezőfelület: Ø 46 cm / 623 cm²
Méretek: H121/B118/T71 cm
Súly: 85 kg

759 000 Ft / db
Részletek

 

"Divide & Conquer" sütőrácsrendszer - grillezés több szinten

A Kamado Joe Classic II kerámia grill az exkluzív, rugalmas Divide & Conquer sütési rendszerrel van felszerelve. A "Divide & Conquer" rendszerrel a grillezés különböző szinteken lehetséges, így több hőmérsékleti tartomány hozható létre, és különböző ételek készíthetők egyszerre. Az indirekt grillezést egy kétrészes terelőkő teszi lehetővé, amely közvetlenül a hőforrás fölött helyezkedik el.

A Kamado Joe Classic II kerámia grillben a sütőfelületeket különböző sütőfelületekkel egyénre szabhatja - változatos alapanyagokhoz és elkészítési módokhoz. Nemcsak egy hagyományos grillrács áll a rendelkezésére, hanem öntöttvas rács, kétoldalas öntöttvas grilllap, lézervágott rozsdamentes acéllap vagy szappankő grilllap is. Az egyes elemeket tetszés szerint kombinálhatja.

Adatok
Brand:
Kamado Joe Grill
Termékcsalád:
kerámia grill
Gyártói garancia:
1 év
Tömeg:
85,3 kg/db
Kiegészítő termékek
Kamado joe - classic ii - 18"
Kamado joe - classic ii - 18"
759 000 Ft / db