Üdvözolük a kandalló és kályha.hu oldalán!

Keressen minket:  Facebook  -  e-mail  -  SMS / WhatsApp / Tel: +3630-1717-170

-5% kedvezmény előre utalás estén
-3% Simplepay-es fizetés esetén
Ingyenes szállítás 200.000Ft felett

Kamadojoe - big joe ii - stand alone

Cikkszám: 
BJ24NRHC

Kerámia grill Kamado Joe Classic II Stand Alone - Több, mint főzési élvezet

A Kamado Joe Classic II Stand Alone kerámia grill egy szabadon álló grill, amely nem rendelkezik saját állvánnyal. Annak érdekében, hogy a faszéngrill mégis optimálisan álljon, támasztólábakkal rendelkezik. A szabadon álló Kamado Joe Classic II-vel lehetősége van arra, hogy bővítse meglévő kültéri konyháját, vagy legyen kreatív, és tervezzen egy egyedi kültéri konyhát. Egy másik lehetőség a Kamado Joe mobil asztal, amely a munkafelület és a kényelmes tárolóhely további előnyeit nyújtja. Természetesen a Classic II önálló változata is rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal és teljesítménnyel, amelyek a Kamado Joe kerámia grillt olyan különlegessé teszik.Kerámia grill Kamado belső nézet

Tűzelőanyag:
grill szén
Részletek kerámia grill Kamado Joe Classic Joe Standalone:

kiváló minőségű kerámia grill, szabadon álló keret nélkül
könnyen integrálható a kültéri konyhába
fedél beépített hőmérővel
rugalmas "Divide & Conquer" főzőrendszer több szinten történő grillezéshez
felső szellőzőnyílás, a légáramlás következetes és pontos szabályozásához
légnyomásos fedélcsukló, 96%-kal csökkenti az erőkifejtéstKamado Joe Firebox a fedél nyitásakor és zárásakor
"AMP" tűztér szabadalmaztatott, egymásba nyíló kialakítással, amely optimális szellőzést tesz lehetővé
kiváló minőségű üvegszálas tömítés dróthálóval
szabadalmaztatott kihúzható hamutálca a könnyebb tisztítás érdekében
zárható fedél a biztonságos szállításhoz
hőtartomány: kb. 107 - 399 °C
grillezőfelület: kb. Ø 46 cm
súly: kb. 85 kg

949 000 Ft / db
Részletek

Grillezés, füstölés, sütés - minden lehetséges a Kamado Joe Classic II Stand Alone kerámia grillben.

A Kamado Joe Classic II-vel a grillezés egész világa megnyílik Ön előtt, és még a legszokatlanabb ételeknél sem kell megállnia. A Kamado Joe módszer Ázsiából származik, és az amerikai BBQ-hagyományoknak megfelelően tökéletesítették. Hús-, hal- és zöldségételekhez, a vastag falú test jellegzetes füstölt aromát biztosít. De a ropogós pizza és a párolt zöldségek elkészítése is sikerül a megfelelő Kamado Joe grill kiegészítőkkel!

Az elv évszázadok óta ugyanaz: a Kamado Joe hagyja, hogy a levegő átáramoljon a hőálló kerámia testén, és a fedél nyílásain keresztül ismét távozzon. Jóval 300 °C feletti hőmérsékletet hoz létre, amely a speciálisan kialakított felső légszabályozóval és az alsó levegőellátás csúszka segítségével szabályozható. Az állítható fedélszelep az eső és a hőmérséklet szabályozásával kapcsolatos problémákra is megoldást nyújt. Elkerülhető a szivárgás vagy a szabályozó véletlen beállítása.

A következő funkciókat várhatja

A fedélbe integrált hőmérővel mindig szem előtt tartja a hőmérsékletet a zárt Kamado Joe Classic II Stand Alone-ban. Így minimálisra csökkenthető a fedél felnyitásának gyakorisága, amely során hőveszteség keletkezhet. A fedél nyitása és zárása egyébként különösen egyszerű a sűrített levegővel működő zsanérnak köszönhetően. A szükséges erő 96%-kal csökken, és a fedél egy ujjal is működtethető.

A beépített "Divide & Conquer" rendszerrel a Kamado Joe Classic II kerámia grillben egy teljesen új grillezési élményben lesz része. Ez a rendszer egy két grillszinttel rendelkező sütőállvány, amely a megfelelő tartozékokkal, a grillhosszabbítóval akár egy harmadik szinttel is bővíthető. A különböző szinteken közvetett vagy közvetlen hővel készíthet ételeket, és nem korlátozódik a klasszikus grillrácsra. A Divide & Conquer System többféle grillező- és főzőtámaszt kínál, amelyek tetszés szerint kombinálhatók egymással.

Kamado Joe rendszer Divide & Conquer

Választhat például öntöttvas grilllemezt, lézervágott rozsdamentes acélból készült fedőlapot vagy akár szappankőből készült fedőlapot is. További lehetőség a pizzakő vagy a Kamado Joe wok kiegészítő tartója. Így a Classic II Stand Alone kerámia grill Classic II lehetővé teszi, hogy az Ø 46 cm széles grillezőfelületen különböző ételeket készítsen. Amint a kerámiagrill kihűlt, a hamut a szabadalmaztatott hamutálcán keresztül könnyedén eltüntetheti.

Adatok
Brand:
Kamado Joe Grill
Termékcsalád:
kerámia grill
Gyártói garancia:
1 év
Tömeg:
113 kg/db
Kiegészítő termékek
Kamadojoe - big joe ii - stand alone
Kamadojoe - big joe ii - stand alone
949 000 Ft / db