Szűrés

Termékcsalád
Kategória
Grilllap teljesitmény
7 kW - 18 kW
Saslikégő teljesitmény
3 kW - 5 kW
Magasság
570 mm - 1 320 mm
Szélesség
800 mm - 1 930 mm
Mélység / vastagság
520 mm - 630 mm
Szín
Grill felület méret

Házhozszállítás

Gázgrillek

Rendeld meg nálunk kedvenc gázgrilled!
 
Fontos számunkra a vásárlási élmény, és tudjuk milyen kellemetlen, ha megvesz az ember valamit, és kiderül, hogy még kell ez meg az, és addig nem tudjuk használni.
Gáz grillek esetén is gondoltunk rátok, és remek ajánlattal készültünk.
Rendeld meg kedvenc gázgrilled nálunk, és mi
- ingyen visszük házhoz
- saját kocsival, időpont egyeztetve, komfortos időpontba
- fizetési kedvezmények is vannak
- akár részletre is
 
+ VIP csomag
 
ha kéred +65.000Ft felárral számolva, hozzuk a megfelelő reduktort, a megfelelő méretű gázpalackot, és össze is szereljük, és beüzemeljünk.
Ilyent csak nálunk van!
Egyenlőre csak Gy-M-S megye, Vasmegye, Veszprém megye, Budapest, és Pest megyére áll az VIP csomag ajánlatunk.
Az időpontok korlátozottak,
 
Lepd meg a családodat, magadat, vagy férjedet születésnapjára egy remek grill élménnyel.
 
https://kandalloeskalyha.hu/gazgrillek
 
Infóvonal: +3630-1616160
info@kandalloeskalyha.hu
Messenger
 
Gáz és fűtéstechnika Kft.
9400 Sopron Csengery u 39.
 
#grill #gázgrill #grillszezon #broilking #grillár #grillakció

 

Tovább

Gázgrill - szag és hamu nélküli grillezés

A klasszikus faszenes változatokhoz képest egyértelműek az előnyök: a gázgrill és az eső nem zárja ki egymást, így egész évben és bármilyen hőmérsékleten finom ételeket ehet a szabadban barátaival és családjával. Nem kell többé előmelegíteni és megvárni, hogy a parázs izzani kezdjen, azonnal munkához láthat, és csillapíthatja a korgó gyomrot. Ezenkívül a gázgrill nem termel jellegzetes szagot, sem hamut, sem kormot vagy füstöt. Így a grillezett étel tiszta és ízletes marad. A felhasznált tüzelőanyag típusa miatt sok különbség van a klasszikus faszéngrill és a modern grillek között.

A gázgrillhez normál sűrített gáz- vagy propánpalackokat használnak. A gázgrillek általában egy mérettel nagyobb méretben kaphatók. Ezért ezek inkább helyhez kötött kialakításúak, bár léteznek mobil változatok és hordozható eszközök is. Ez számos kulináris lehetőséget nyit meg, a kempingezéstől kezdve az erkélyen vagy a lakókocsiban való étkezésig. A gázgrillt könnyű meggyújtani egy gombnyomással vagy öngyújtóval: Kapcsolja be és kezdje el a grillezést.Biztonság a gázgrill használatakor - Mire kell figyelni?

A gázgrill legnyilvánvalóbb kockázata az üzemanyag. Ezért az első dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a gázpalackok csatlakoztatása lelkiismeretesen történik. Fontos, hogy a gázpalack és a gázgrill nyomásszabályozója közötti kötéseket és csatlakozásokat szakszerűen kösse össze. Nem engedhetik meg, hogy ellenőrizetlenül szivárogjon a gáz. Miután mindent megfelelően csatlakoztatott, 2-3 havonta ajánlott ellenőrizni a gázcsövek szivárgását. Ehhez vegyen egy vödör vizet és egy kis mosogatószert. Egy szivaccsal nedvesítse meg a gázcsövet és a csatlakozási pontokat. Ezután kapcsolja be egy kicsit a gázpalackot. Ha kis buborékok képződnek a felszínen, akkor ezen a ponton szivárgás van, ami veszélyes lehet. Később, grillezéskor is ügyeljen arra, hogy a gáztömlőket ne érje túl nagy hő a grilltől, és időnként cserélje ki az utóbbiakat. Természetesen a gázgrillt csak a szabadban szabad használni. Ha azonban betartja ezeket a biztonsági utasításokat, a pörkölés nagyon biztonságos dolog.

 

Hogyan kell helyesen bekapcsolni a gázgrillt?

Ha a gázgrillnek van háztetője vagy fedele, akkor azt mindenképpen nyissa ki, mielőtt a gázpalack szelepét használná - biztonsági okokból nem szabad, hogy az gáz összegyűljön alatta. Miután a gázgrill meggyulladt, a legjobb, ha vár még 15 percet, hogy a grillrács is szépen felforrósodjon. A gázgrillek lényege, hogy az ételeket több égőn, amelyek általában csigaszerűen vannak elrendezve, szakszerűen főzik meg. A hő egyenletesen oszlik el a grillrács alatt. Alternatívaként egy úgynevezett pizzakő vagy lávakő is használható. A rostélyon csak korlátozott számú különböző hőzóna található. Ezért a gázgrillhez bizonyos ösztönösségre van szükség. A legjobb, ha kipróbáljuk a kolbászokkal, hogy hol milyen hőmérsékleti viszonyok uralkodnak.

Hogyan akadályozhatom meg, hogy a hús a gázgrill rácsához tapadjon?

Ahhoz, hogy a jövőben ne veszítse el a kedvét a gázgrillel való grillezéshez, mert a grillezett ételek odaragadnak a rácshoz, van egy egyszerű trükk: próbálja meg a szokásosnál kicsit később megfordítani a húst. Egy idő után általában magától is könnyen lejön a grillről. Ha pedig úgy érzi, hogy a hőfok túl magas, egyszerűen csak csökkentse egy kicsit a lángot.

Ha a gázgrill egyszerűen nem működik, akkor próbálja meg a grillrácsot előzőleg egy darab szalonnával bedörzsölni. Ez egy különösen ésszerű és gazdaságos módszer, mivel egy régi szalonnabőr nem romlik meg olyan gyorsan, és így még felhasználható, mielőtt a szemétbe kerülne. A tapadásmentes bevonattal ellátott öntöttvas serpenyők, mint például amelyeket nálunk talál, szintén jó alternatívát jelentenek, és nagyon alkalmasak a gázgrillhez.

Lehet gázgrillel füstölni?

Gyakran mondják, hogy a gázgrill nem tudja felvenni a versenyt egy igazi és hagyományos füstölővel, és nem tud igazi ízt produkálni. A megfelelő fűstölő kiegészítőkkel mesés füstaromát hozhat létre. Egy füstölő pipával és a megfelelő füstölőchipekkel csodálatos füstaromát hozhat létre. A gázgrillen való füstölés azért működik olyan jól, mert gyakorlatilag mindig van egy zárható tető. A füst jól összegyűlhet alatta, és aromásan egyesülhet a hússal. Kezdetben áztassa a faforgácsot vízben, gyümölcslében vagy egy kis sörben körülbelül 30 percig. Most egyszerűen helyezze a chipset a gázgrillre vagy egy speciális betétbe, és zárja be a tetőt. Ha még erősebben és szokatlanabbul szereted, különleges ízeket is használhatsz. A grilltartozékok például almafaforgácsot is kínálnak. Meg fog lepődni, milyen könnyű a gázgrillel füstölni és csúcsminőségű eredményeket elérni.

Hogyan kell megfelelően tárolni a gázgrill gázpalackját?

Az óvatosság a porcelán anyja. Ez természetesen itt is igaz. Ezért fontos számunkra az Ön tisztában legyen az összes kockázattal, és így a biztonságos oldalon legyen. A gázpalackot mindig függőlegesen, és soha nem fekve kell tárolni. Azt is meg kell jegyezni, hogy a gáz természetesen nehezebb, mint a levegő. Ezért ne tárolja a gázgrillhez való patronokat a pincében, mert ha az üzemanyag szivárogna, a gáz ott összegyűlne. A kiszabaduló gáz nemcsak fulladásveszélyt jelenthet, hanem robbanáshoz is vezethet. Ezért a legjobb, ha a gázpalackot nyáron és télen is a szabadban, egy autóbeálló vagy a terasz tetőszerkezete alatt tárolja.

Ha a gázgrill gázpalackját hosszú ideig a tűző napon hagyja, a benne lévő nyomás megemelkedik. Ezért javasoljuk, hogy az palackot mindig kissé árnyékosabb helyen tárolja. 

 

Lehet télen is grillezni gázgrillel?

Hogy rövidre zárjam a történetet: Igen! A gázgrillek nagyon jól alkalmasak a hideg évszakban történő grillezésre. A faszenes grillekkel ellentétben itt nem kell sokáig várni, amíg minden előmelegszik, hanem azonnal el lehet kezdeni. Ezekkel a tippekkel a téli grillezés sikeres lesz: A modern gázgrillhez valójában csak propán- vagy butángáz alkalmas. A butángáz forráspontja -0,5 °C, ami azt jelenti, hogy ha odakint 0 °C-nál hidegebb van, a bután folyékony marad a gázgrillben, így nem használható tovább grillezésre. Télen jobb, ha helyette -42 °C forráspontú propángázt használunk. A páratartalom szintén nagy probléma, különösen ősszel és télen. Kondenzáció képződhet a felületen. A korrózió elleni ésszerű védelemként ezért mindig ajánlatos védőburkolatot húzni a gázgrillre, amikor az nincs használatban. Ha azonban mindezt szem előtt tartja, akkor a gázgrillezést egészen új magasságokba emelheti.

Gázgrillek: Tapasztalja meg a grillezés teljesen új érzését.

A gázgrillek egyre nagyobb teret hódítanak, mert minden szenvedélyes grillmester ismeri ezt a dilemmát: a vendégek rengeteg éhséget hoztak, de a szén csak arra vár, hogy végre átizzadjon. Ez stresszt okoz, amit a grillezés során el akarunk kerülni. A gázgrilljeinkkel ez nem fordulhat elő. Az égők egyetlen gombnyomással meggyulladnak! Így azonnal a teljes hőfok a grillben van, hosszú várakozási idő nélkül. Különösen a nagyobb, több vendéggel érkező csoportok esetében a grillezés jobban tervezhető a gázgrillel - a gyorsabb indítási időnek és a hőfejlődésnek köszönhetően. Az oldalon kiváló minőségű gyártók, például az Broilking gázgrillek széles választékát találja, amelyeket kényelmesen, otthonról, online rendelhet meg.

 

Gázgrill - tárolóhely és munkafelület

Ha gázzal szeretne grillezni, akkor a gázpalackot is tárolni kell valahol. Ebből a célból a legtöbb gázgrill modellnek saját tárolóhelye van a talapzatban. Ennek előnye, hogy a gázgrill körül szabad hely áll rendelkezésre anélkül, hogy a tömlőkben vagy gázpalackokban megbotlana. Ez csökkenti a stresszt, növeli a biztonságot és összességében nyugodt grillezési élményt biztosít. Alternatívaként ez a tárolóhely más dolgok, például kiegészítők vagy edények számára is használható. Így mindig gyorsan kéznél van minden eszköz. A tárolóhely mellett a gázgrill modellek gyakran rendelkeznek kihajtható munkafelületekkel. Ezek ideálisak minden előkészítő munka elvégzéséhez, például a hús vagy a zöldségek feldarabolásához. Ezenkívül az ételeket is nagyon nyugodtan elrendezhetik a vendégek számára a tányéron. Így a grillezés során nem fogsz hektikusan rohangálni, és mindig tökéletesen szervezett leszel. A különböző evőeszköz-tartók további kényelmet nyújtanak, hiszen mindig kéznél vannak a grilleszközök, és szükség esetén gyorsan felakaszthatja őket.

Tovább