Édes és gyümölcsös alma, amely tökéletesen harmonizál egy kis bourbonnal és füstös forró chipotle paprikával. A tökéletes BBQ kiegészítője!
Don Marco's Fűszerek & Szószok
Ízletes érett ananász, egy kis rum és füstös forró chipotle paprika. Ha a kalózok sütnének BBQ-t, akkor ez lenne az ő szószuk.
A Don Marco’s Asia a tökéletes ízesítés a grill és a wok ételek készítéséhez, az ázsiai öt-fűszer keverékkel. Baromfira, sertéshúsra, marhahúsra és mindenféle zöldségekre ajánlott a grill és wok ételek készítésénél.
Szárazon dörzsölje be a grillezendő ételeket a fűszeres keverékkel, és ha szükséges, nedvesítse meg néhány csepp olajjal
Folyékony pácként is felhasználhatja, ha a fűszerkeveréket olajba vagy gyümölcslébe keveri
Ha valamibe belekezdünk, akkor be is kell fejezni. Nincs ez másként a grillezésben vagy a BBQ-zásban sem. Annak érdekében, hogy ez a cél a lehető legfinomabb legyen, elkészítettük a Don Marco’s glaze-ket és barbecue szószokat.
A legtöbb BBQ szósz paradicsom alapú. De valami teljesen mást akartunk. A Don Marco’s glazek főként gyümölcsökből állnak. Ezeket finomítják fűszerekkel, chilivel, néha valódi rummal és whisky-vel.
Használja a BBQ fűszerkeveréket húsok fűszerezéshez, illetve a szószok csípőssé, ízesebbé tételére.
Ha nagyon szereti a steaket, egy olyan fűszerre van szüksége, mely nem nyomja el a kiváló steak hús ízét, hanem kiemeli!
Az amerikai pitmaszterek titka évtizedek óta az ozmózis elvén alapuló sófürdős áztatás. Nem csak a só, de a nedvesség is a sejtek közé hatol, amivel sütés után ízletesebb és szaftosabb húsokat kapunk eredményül.
Az amerikai pitmaszterek titka évtizedek óta az ozmózis elvén alapuló sófürdős áztatás. Nem csak a só, de a nedvesség is a sejtek közé hatol, amivel sütés után ízletesebb és szaftosabb húsokat kapunk eredményül.
Az amerikai pitmaszterek titka évtizedek óta az ozmózis elvén alapuló sófürdős áztatás. Nem csak a só, de a nedvesség is a sejtek közé hatol, amivel sütés után ízletesebb és szaftosabb húsokat kapunk eredményül.
A brine – o – magic tökéletes keverék, melyet vízben feloldva nem csak a só és a nedvesség jut a húsba, hanem fűszerek is, tovább ízesítve a BBQ ételeket.
Felhasználási javaslat:
Oldjon fel 100g brine – o – magic keveréket 1 liter vízben és ebben áztassa a húst 4 – 48 órán keresztül a hús fajtájától függően.
Fűszerkeverék zöldségek, marhahús és baromfi számára.
Fűszeres, friss BBQ rub mustárral. Ideális sertéshez, tépett húshoz, halakhoz és szárnyasokhoz.
Tökéletes bordához, sertéshez és baromfihoz.